Werkplezier daadwerkelijk verhogen

Herken jij?

^

een weinig flexibele werkhouding

^

een afname van de produktiviteit

^

verhoging van het verzuim

^

veel gemopper en weinig initiatief tot inovatie?

Jammer,

voor zowel jou als teamleider, als de medewerkers, als de organisatie. Ook onnodig. Ik daag je uit om deze kwesties onder ogen te zien en aan te pakken.

 

 

Mijn missie is om in zoveel mogelijk organisaties plezierig werken mogelijk te maken

Maatwerk

Door mijn werkervaring en theoretische scholing weet ik waar het overgaat en heb passende oplossingen voorhanden.

Ik richt mij op de oplossingen en de toekomst zodat het werkplezier blijvend terugkeert. Door mijn bijdrage zullen er steeds meer organisaties ontstaan waar het fijn is om te werken.

 

Mijn diensten

voor meer informatie klik op de tekst naast de button

Wil jij je hoofdpijndossier echt oplossen

Samen kunnen we de mogelijkheden bekijken. Het kennismakingsgesprek is gratis

Veelgestelde vragen

hoe lang duurt een mediationtraject

De ervaring leert dat de deelnemers aan een mediationtraject meestal na een een gesprek of 4 een oplossing gevonden hebben.

kan ik snel beginnen

Ja, na het tekeken van de offerte kan er direct gestart worden. Er is geen wachttijd.

wat is de rol van een mediator

De mediator begeleidt het proces en is onpartijdig. De mediator zorgt dat de deelnemers een oplossing vinden die bij hen past.

kan ik ook voor een paar gesprekken komen

Ja, dat kan. Soms heb je behoefte om even te sparren met een deskundige / buitenstaander zonder direct aan een uitgebreid traject vast te zitten.

Ervaringen van mijn klanten

Hoe druk je ook bent, je neemt tijd voor de menselijke kant. In stress situaties blijf je rustig en houdt je goed het overzicht. Je weet zaken te relativeren, ook voor anderen wanneer de stress bij hen te hoog oploopt. Je bent concreet in je communicatie (dus geen zweverige voorbeelden waar de ander niks mee kan). Je straalt kracht uit en dat geeft degene die voor je werken het vertrouwen dat we samen alles aan kunnen.
Kim Tann

Consultant Personeelsadministratie , AAG

Wat een handzaam boek heb je geschreven! De insteek en je aanpak spreekt mij zeer aan. Eén van de mooie dingen vind ik dat het voor iedere leidinggevende bruikbaar is. Je laat zien dat er een verscheidenheid aan soorten mensen is (ieder met die eigen lijstjes), wat niet wegneemt dat je systematisch kan omgaan met je hoofdpijn. Dat je ook de preventie hebt opgenomen maakt het verhaal compleet. Het is een mooie basis voor trainingen en coaching van leidinggevenden.
Alle succes!

Ruud Groenteman

Consultant, deHaan &Groenteman

Samen kijken wat voor jou de beste oplossing is